Gjøvik Sjakklubb er kretsmestre!

Gjøvik Sjakklubb arrangerte KM for lag 2014. Arrangementet gikk av stabelen lørdag 25. oktober i Sparebanken Hedmark sine lokaler på Gjøvik. Arrangementskomiteen bestod av Bjarne Gjørvad, Philip Keryakes, Vegard Steen og Bjørn Bergersen.

Hele 12 lag stilte til start i turneringen, noe som var en hyggelig overraskelse! Alle lag spilte fem runder. Hvert lag hadde fire spillere og hver kamp varte 30 minutter (hurtigsjakk).

Det var en jevn turnering hvor avgjørelsen ikke falt før i siste runde. Men da kruttrøyken hadde lagt seg, var det Gjøvik Sjakklubb som var kretsmestre i Hedmark og Oppland, tett fulgt av Våler.

På Gjøvik Sjakklubbs førstelag spilte: Vegard Koi (4 av 5 poeng), Kjetil Bergersen (4 av 5 poeng), Philip Keryakes (4 av 5 poeng) og Ole Ingarth Karlsen (4,5 av 5 poeng). Gjøvik Sjakklubb sitt andrelag tok en hederlig niende plass.

Hele 15 spillere spilte KM for lag for første gang, noe som ble markert av Hedmark og Oppland sjakkrets. Det ble i tillegg delt ut premier til den beste spilleren på hvert av de fire bordene:

1. bord: Tor K. Schølseth, Lillehammer (4,5 av 5 poeng)
2. bord: Nikolas Axel Mellem, Våler (5 av 5 poeng)
3. bord: Philip Keryakes, Gjøvik (4 av 5 poeng)
4. bord: Ole Ingarth Karlsen, Gjøvik (4,5 av 5 poeng)

Komplett resultatliste